Post by agfatgitipa on Feb 6, 2022 12:11:45 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ bhop pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ bhop pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza viac bodov ▞▞▞
▞▞▞ bhop pro 2022 version ▞▞▞
dobré ale viac máp
Naozaj je to veľmi dobrá hra👌
Veľmi dobrá hra
Táto hra je úprimne zábavná pri hraní offline, pretože mám rád rýchle hry. Naozaj odporúčam získať toto. (nie som bot)
Hra je najlepšia, ale jedna vec chýba mapa nekonečna
bhop pro Simulation drc
Bude lepšie, ak budete môcť zabíjať ľudí
bhop pro سیمولیشن tlb
Rýchlostný uzáver vás úplne zbaví akéhokoľvek potešenia alebo zručnosti a odstráni všetky potrebné zručnosti, pretože všetko, čo musíte urobiť, je dosiahnuť obmedzenie rýchlosti, je pohybovať kamerou a bhop v priamom smere. Odstráňte tento rýchlostný limit!
StrikeFortressBox Märulimängud tghu
Všetko na tejto hre je hrozné, ovládanie, mapy, oneskorenie, všetko.
Táto hra je úžasná a videl som túto hru na YouTube, ktorá ma zaujala, táto hra je zábavná
Skurvena jebnutá piča horšiu hru som nevidela jebnutá hra nesťahuje 😠😡🖕👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Je to vlastne zlé, tiež hra na jednotu. Príliš veľa reklám takmer vždy, keď zlyháte
bhop pro จำลองสถานการณ์ qvp
Kúpil som si žiadne reklamy za 2 doláre a stále sa mi zobrazujú reklamy, je to taký podvod!
nenačítal, zostal na obrazovke načítania a vyhodil ma z hry
Táto hra je naozaj skvelá veľmi sa mi páči. Ale tu je dôvod, prečo som mu dal 3 hviezdičky, pretože reklamy sa neustále objavujú každú minútu a je to otravné😫
Ale to ovladanie je nahovno keby ho trochu vilepsili tak je to 5 *
Príliš veľa reklám
plné reklám úplne ničí gamw
Teraz neviem, ako ovládať ovládacie prvky, ale stále milujem túto hru s názvom bhop pro
Naozaj milujem túto hru, ale reklamy sú veľkým problémom, každých 30 sekúnd sa objaví reklama
Je to úžasné, je to presne ako surfovanie v CSGO, ale nemôžete bojovať a môžete si lepšie precvičiť ovládanie
je to neuveriteľná hra, jediným problémom je aDDS
Pekná hra, ale má toľko reklám, odstráňte reklamy plz
Vyšli kvôli vašej hre kamarát prišiel o telefón
Toto je najlepšia parkourová hra, akú som hral, ale ovládanie je na začiatku ťažké, ale myslím si, že je to veľmi dobré
Bunny Hop (ďalej len bhop) je technika, ktorú keď sa naučíte ručne používať tak môžete využívať chyby hl enginu. Hlavný efekt bhopu je, že po viacerých
Neznášam, ako vždy, keď niekto skóruje, zaostáva a je to nepríjemné
Keď veľa hrám, vyskytla sa chyba, pretože je to dobrá hra, ale chyba, kvôli ktorej sa vždy vrátim na obrazovku s mapami, opravte túto chybu pls
Serem na to
Je to dobrá hra, ale má príliš veľa reklám
Toľko reklám😡 Nesťahuj to👎👎👎👎👎👎👎
bhop pro Simulácie rpw
Toto je v skutočnosti celkom dobrá hra, odporúčam túto hru vyskúšať, ale je tam malé oneskorenie, ale v skutočnosti je to naozaj dobré, stiahnite si ju, ak vás to zaujíma
Wow na jlepšia hra da sa aj hrať z kamošmi lebo keď hráš tak tu ikazuje taku cod a to na diktuješ komošom
Dobrá aplikácia, ale pridajte jackpot, ruletu, kocky, zametač a ďalšie
Veľmi zábavná hra na prianie, aby ste mohli obchodovať s nožmi
Je to naozaj pokazené, ovládanie a reklamy ma tiež neustále zabíjajú!
Táto hra bývala skvelá, ale keď sa pripojím ako nový hráč, vždy sa mi zobrazí návod, ktorý nemôžem preskočiť, a automaticky ma odpojí, keď návod nedokončím, takže prosím opravte alebo jednoducho odstráňte návod, pretože ho nainštalujú a vedieť hrať.
Stále je to zábavné, aj keď bolo plné reklám
Mega hra na zabitie nudy
... imgur.com/a/B4WQY Lektsiia professora zhdanova pro vred alkogolia i kureniia, 8-D, ... imgur.com/a/4CUtw Bhop css v34 monitoring, 38493,
Zapojil som sa do hry a nebol tam nikto, vždy som bol sám
Skvelá hra a bolo by skvelé, keby si hráč mohol vytvoriť svoju vlastnú izbu alebo vlastnú mapu
Nie je to zlé, páči sa mi to, dokonca sa mi to páči, páči sa mi, ako vie, že je to ako CSGO a zahŕňa to vzhľadmi zbraní, mapami surfovania atď. Odporučil by som solídnu hru